Blog Archives

Beraya di Sekolah

Salam,

Hari Sabtu baru ni, PIBG sekolah Danial ada buat Jamuan Hari Raya Peringkat Sekolah.Semua ibubapa dijemput hadir.Kami anak beranak pun pergi.Excited betul Danial sbb kita pergi sekolah dia..Menu pun ok mcm2 ada ditambah plk dgn  ‘Pot Luck’ yg dibawa oleh parents, ada lemang,nasik impit,rendang bihun sup,satay dan kuih muih…

Masa ni, rasa cepat jer masa berlalu dh besar pun anak mama  yg sulung ni bila tgk gelagat dia kat sekolah.Siap ambik sendiri  mknan bawak kat tempat kita, bg kat adik dia..nmpak berdikari..maklumlah kat rumah kadang2 kita yg buatkan,sbb rasa dia kecik lagi..hihi..yg si adik plk abg kene pakai baju melayu dia pun nk pakai gak..ikut kan ajer..
Read the rest of this entry

Advertisements
Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life