Blog Archives

Ini bukan IPTA Gangnam Style…

Salam,

Malam ni hasrat hati nak tgk lagi sekali video kat youtube pasal IPTA Gangnam Style tu tapi dh didelete daripada youtube,dlm mencari tu terjumpa plk video ni, tgk Dewan Muadzam Shah teringat kembali zaman belajar di UUM dulu,dewan ni sy pernah gunakan untuk konvo,ambik exam,tgk konsert nasyid…cpt betul masa berlalu, dulu tak ada acara suai kenal mcm ni,tk merasa la nk menari…hihi, tp kesian pun ada tgk adik2 ni, ada tu yg nmpak mcm terpaksa menari jer…hihi. Apa pun jom kita tgk video kat bwh ni mmg real mcm dlm citer hindustan tu la..tetiba sy terfikir, suai kenal di universiti kat India secara realiti sama tk dgn apa yg dipaparkan dlm filem2 nya?.Sekali sekala beraksi mcm hero heroin hindustan walaupun dh masuk universiti,biasanya masa kat tadika jer kene menari..jom layannnn Bollywood style plk..

Advertisements
Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life