Blog Archives

My new blog..

Salam Ceria…

Setelah sekian lama membiarkan dan  mengabaikan blog ( http://blog.seridahlia.com) sehingga expired domainnya pada hujung tahun lepas (2011), akhirnya sy membuat keputusan untuk mewujudkan blog baru ni.Sy mmg sengaja tk nk guna blog lama disbbkan beberapa faktor berkaitan hosting.Blog baru kali ni dah tukar nama sikit daripada Seri Dahlia  kepada Pretty Dahlia.Kenapa sy pilih nama Dahlia? mesti ada gak yg tertanya kut..klau tkde pun nk bgtau jgak..hihi, sbbnya sy suka bunga Dahlia. Bunga Dahlia ni cantik ader mcm2 bentuk dan warna . ‘Org putih’ pun panggil Dahlia so konon2nya mcm ‘world’ la…hahaha.Tk caya cuba tnya cik google :). Dan lg satu,  Dahlia juga menggambarkn nama seorg perempuan. Asal mula2 dulu nk letak nama anak perempuan Dahlia sbb anak lelaki sulung nama Danial..hihi tp skang dh 3 org, semua hero, so nama Dahlia hanya tinggal pada blog ajer la..hihi.

Alhamdulillah, syukur sgt sbb kerja2 membgunkn  blog baru  ni dipermudahkan,wpun seringkali idea yg mencurah2 (cheewah…) diganggu gugat oleh 3 hero sy…byk lg yg tk siap tp tkper pelan2 kayuh kn..yg penting mesti rajin update …, harap tk jd mcm dulu setahun dua tiga kali  jer update wpun rasenya blog dulu tu dh cantik dh, syg sgt..sy suka weblog seridahlia tu, sy start berblog pd tahun 2008 ,tp disbbkn faktor masa dan mungkin juga malas ..hahha.jd la sekerat jln..

Doakan semoga sy diberi kesempatan dan istiqamah dlm  dunia blogging ni. Nk juge turut serta berkongsi cerita dan idea dgn org lain  melalui dunia tanpa sempadan ni..Insyaallah..

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life