Blog Archives

Mama Bosan vs Mama Busy

Baca paper HMetro bahagian utama hari ni,tak terulas aku..hahha..MAMA BOSAN ker MAMA BUSY ker hakikatnya sedikit sebanyak anak2 mesti terabai kalau dah mak2 nyer dok depan komputer atau laptop..maklumlah zaman skang zaman serba canggih ,dunia tanpa sempadan.Mak2 pun ramai yg pandai menggunakan  teknologi yg ada.Anak2  ku pn  kdg2 tak terurus gak biler mak nyer mengadap pc,padahal  curi2 masa nk suft internet atau buat kerja, tk lama pun itupun anak2 ku dah rasa mcm terabai sket..sket jer..hahah.Inikan pulak kalau mak2 yg ketagih main game mcm ni. Kesian anak2 kalau jadi mcm ni.Semoga aku menjadi org yg bijak menguruskan masa supaya minat dan tanggungjawab dapat dilaksanakan sebaik mungkin..

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life