Blog Archives

Aman Ville@Space U8 Bukit Jelutong Shah Alam

Baru ni  pergi ke Space U8 yg berdekatan 5 min jer dari rumah,plan nk pergi beli ikan dekat SEGI Fresh dlm Space U8 tp tersangkut pulak dekat AmanVille atas permintaan anak-anak.Dah lama anak-anak mintak nak masuk dlm ni akhirnya hari ni tertunailah hajat mereka sbb mama dia bermurah hati nk belanja main dalam tu.
Agak mahal nak main dlm ni..harga ikut umur..Untuk ketiga2 org anakku plus stokin semuanya RM56.00.itu pun pergi waktu weekday, kalau Public Holiday and weekend lagi 2x gandalah jawabnya.Anak-anak mmg happy kat sini so berbaloi gak sekali sekala kan…

Untuk maklumat lanjut http://www.amanville.com/.

Sesiapa nak organise Birthday Party kat cni pun boleh…

p3p2

p1

p4

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life