Category Archives: Events

Petronas Twin Towers: Pretty In Pink

KLCC is pink today in support of Breast Cancer Awareness. For the first time, the country’s most iconic buildings are being illuminated in the signature pink of Estee Lauder Companies’ annual global breast cancer awareness campaign.

Organised by Estee Lauder Malaysia, it is one of many events aimed at educating women about the importance of early detection and treatment, and raise funds for cancer research.

ImageImageImageImage

Advertisements

Kek Red Velvet Meletops

Salam,

Mesti ramai yang dah pernah makan kek Red Velvet kan. Saya dgn family plk inilah baru first time nak cuba Red Velvet.hihi.So, masa birthday husband baru ni sy order kek ni secara online di Facebook iaitu dgn Anies Bake House.Sedap kek ni, beza kek ni daripada kek biasa sebab ianya berwarna merah seperti baldu dan cream pulak guna cheese cream.So rasanya masam2 manis..Alhamdulillah husband dgn anak2 suka.Sy request theme MU with cream roses design.Overall nmpk merah putih kan mcm MU  tp silap plk kami semua tak pakai baju warna putih atau merah kan..hihi.

Happy Birthday to Abah..We all love you…

Beraya di Sekolah

Salam,

Hari Sabtu baru ni, PIBG sekolah Danial ada buat Jamuan Hari Raya Peringkat Sekolah.Semua ibubapa dijemput hadir.Kami anak beranak pun pergi.Excited betul Danial sbb kita pergi sekolah dia..Menu pun ok mcm2 ada ditambah plk dgn  ‘Pot Luck’ yg dibawa oleh parents, ada lemang,nasik impit,rendang bihun sup,satay dan kuih muih…

Masa ni, rasa cepat jer masa berlalu dh besar pun anak mama  yg sulung ni bila tgk gelagat dia kat sekolah.Siap ambik sendiri  mknan bawak kat tempat kita, bg kat adik dia..nmpak berdikari..maklumlah kat rumah kadang2 kita yg buatkan,sbb rasa dia kecik lagi..hihi..yg si adik plk abg kene pakai baju melayu dia pun nk pakai gak..ikut kan ajer..
Read the rest of this entry

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life