Mama Bosan vs Mama Busy

Baca paper HMetro bahagian utama hari ni,tak terulas aku..hahha..MAMA BOSAN ker MAMA BUSY ker hakikatnya sedikit sebanyak anak2 mesti terabai kalau dah mak2 nyer dok depan komputer atau laptop..maklumlah zaman skang zaman serba canggih ,dunia tanpa sempadan.Mak2 pun ramai yg pandai menggunakan  teknologi yg ada.Anak2  ku pn  kdg2 tak terurus gak biler mak nyer mengadap pc,padahal  curi2 masa nk suft internet atau buat kerja, tk lama pun itupun anak2 ku dah rasa mcm terabai sket..sket jer..hahah.Inikan pulak kalau mak2 yg ketagih main game mcm ni. Kesian anak2 kalau jadi mcm ni.Semoga aku menjadi org yg bijak menguruskan masa supaya minat dan tanggungjawab dapat dilaksanakan sebaik mungkin..

Advertisements

Posted on October 22, 2012, in News Review and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life

%d bloggers like this: