Kek Red Velvet Meletops

Salam,

Mesti ramai yang dah pernah makan kek Red Velvet kan. Saya dgn family plk inilah baru first time nak cuba Red Velvet.hihi.So, masa birthday husband baru ni sy order kek ni secara online di Facebook iaitu dgn Anies Bake House.Sedap kek ni, beza kek ni daripada kek biasa sebab ianya berwarna merah seperti baldu dan cream pulak guna cheese cream.So rasanya masam2 manis..Alhamdulillah husband dgn anak2 suka.Sy request theme MU with cream roses design.Overall nmpk merah putih kan mcm MU  tp silap plk kami semua tak pakai baju warna putih atau merah kan..hihi.

Happy Birthday to Abah..We all love you…

Advertisements

Posted on October 15, 2012, in Events and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Beyond Water

Keperluan Bagi Anda yang Menyayangi Diri dan Keluarga

My Genius Baby - Qarissa & Quzayra

Apa Sajer ttg Kehidupan

Pakar Pemakanan

Pemakanan sihat untuk bayi, kanak-kanak, ibu, wargaemas dan masyarakat keseluruhannya

zaharuddin.net

Apa Sajer ttg Kehidupan

Ibu Bapa Bijak

Apa Sajer ttg Kehidupan

Apa Sajer ttg Kehidupan

masam manis

Apa Sajer ttg Kehidupan

ondscene.my

Reality in Real Life

%d bloggers like this: